Penthouse i Kas

Kas er en fortryllende, romantisk og eksotisk gammel fiskerby med 8.000 faste indbyggere. Den ligger på Tyrkiets smukke sydkyst kun ca. 1½ times kørsel fra Dalaman eller 2-3 timer fra Antalya lufthavn.


Kas er et af de smukkeste steder i Tyrkiet og har formået at bevare sin helt egen charme selvom flere og flere opdager stedets unikke skønhed.
Jyllandspostens læsere har i en stor afstemning jan. 08, kåret Kas som det femte bedste feriested i Europa.I sommerhalvåret - sæsonen strækker sig fra april til oktober - befolkes den charmerende ferieby af udenlandske og indenlandske turister. Stemningen er afslappet i byen og der er rent og pænt. Den centrale bydel omkring bytorvet med hyggelige butikker og restauranter er bilfri. Hver fredag holdes der marked i byen, hvor bønderne fra området sælger frugt og grønt til de lokale beboere og restauranter. 
Selvom hovederhvervet i Kas er turisme er den ikke overrendt, som det ellers er sket med mange gode feriesteder. 


For svømmere er der rig mulighed for at bade fra klipperne og de små strande i området. Badevandstemperaturen i oktober er ca. 24 grader og lufttemperaturen er i dagtimerne ca. 27-30 grader og om natten ca. 18-20 grader. 
 I Kas er der ligeledes rig mulighed for paraglidning og mulighederne for dykning fås næppe bedre, idet der i byen findes flere dykkercentrer med udstyr og instruktører.